Nuchtere passie

Passie voor mooie producten, Drentse nuchterheid, lekker eten en goed zaken doen.
Het is een prachtige mix bij Topslagerij Jellema in Klazienaveen.
Het valt hier allemaal op z’n plek in deze geslaagde combinatie van slagerij en catering.

“Wij hebben hier een slagerij waaruit in de loop der jaren een nieuw bedrijf is ontstaan,” zegt Gerrit Klement, eigenaar van slagerij Jellema in Klazienaveen.

“Toen ik de zaak in 2002 overnam, was het een traditionele slagerij met een stevige omzet in vlees en vleeswaren. Dit traditionele aspect is nog steeds heel belangrijk bij ons en vertaalt zich in een toonbank met veel vers vlees en producten uit  eigen worstmakerij. Daarnaast heeft zich een hele andere tak van sport ontwikkeld: Catering en Party Service Jellema. Wat begon met een barbecueschotel en een schaal met hapjes is, inmiddels  uitgegroeid tot een professioneel catering- en partyservice bedrijf. Daarnaast zijn wij leverancier in de regio van één van Nederlands grootste cateraars, Albron.”

Gerrit Klement kwam per toeval in de slagerij. Zijn schoonvader startte in 1954 een slagerij in Klazienaveen. De zaak groeide, beide zonen Jellema kwamen in het bedrijf. Gerrit, machinebankwerker van beroep, trouwt met de dochter van de slager. ‘Waarom kom jij ook niet in de slagerij?’ vraagt zijn schoonvader hem. Na een jarenlange samenwerking met zijn zwagers, neemt Gerrit in 2002 de zaak volledig over. De bedrijfsvoering wordt stevig onder de loupe genomen. Er wordt sterk gemoderniseerd in assortiment, machines en werkwijze. In 2004 doet zoon Paul Klement, net als zijn vader, zijn intrede in het bedrijf. Vanaf zijn 16e loopt hij als scholier/schoonmaakhulp in de slagerij. Na de middelbare school volgt hij een hbo-opleiding Commerciële Economie. Als hij dit succesvol heeft afgerond, besluit hij alsnog bij zijn vader in het bedrijf te stappen. Gedrevenheid om mooie smaakvolle producten te maken en zijn passie voor lekker eten kan hij helemaal kwijt in dit gecombineerde bedrijf.

Het is een prachtige mix bij Topslagerij Jellema in Klazienaveen.
Passie voor mooie producten, Drentse nuchterheid, lekker eten en goed zaken doen.
Het valt hier allemaal op z’n plek in deze geslaagde combinatie van slagerij en catering.

“Wij hebben hier een slagerij waaruit in de loop der jaren een nieuw bedrijf is ontstaan,” zegt Gerrit Klement, eigenaar van slagerij Jellema in Klazienaveen.
“Toen ik de zaak in 2002 overnam, was het een traditionele slagerij met een stevige omzet in vlees en vleeswaren. Dit traditionele aspect is nog steeds heel belangrijk bij ons en vertaalt zich in een toonbank met veel vers vlees en producten uit  eigen worstmakerij. Daarnaast heeft zich een hele andere tak van sport ontwikkeld: Catering en Party Service Jellema. Wat begon met een barbecueschotel en een schaal met hapjes is, inmiddels  uitgegroeid tot een professioneel catering- en partyservice bedrijf. Daarnaast zijn wij leverancier in de regio van één van Nederlands grootste cateraars, Albron.”

Gerrit Klement kwam per toeval in de slagerij. Zijn schoonvader startte in 1954 een slagerij in Klazienaveen. De zaak groeide, beide zonen Jellema kwamen in het bedrijf. Gerrit, machinebankwerker van beroep, trouwt met de dochter van de slager. ‘Waarom kom jij ook niet in de slagerij?’ vraagt zijn schoonvader hem. Na een jarenlange samenwerking met zijn zwagers, neemt Gerrit in 2002 de zaak volledig over. De bedrijfsvoering wordt stevig onder de loupe genomen. Er wordt sterk gemoderniseerd in assortiment, machines en werkwijze. In 2004 doet zoon Paul Klement, net als zijn vader, zijn intrede in het bedrijf. Vanaf zijn 16e loopt hij als scholier/schoonmaakhulp in de slagerij. Na de middelbare school volgt hij een hbo-opleiding Commerciële Economie. Als hij dit succesvol heeft afgerond, besluit hij alsnog bij zijn vader in het bedrijf te stappen. Gedrevenheid om mooie smaakvolle producten te maken en zijn passie voor lekker eten kan hij helemaal kwijt in dit gecombineerde bedrijf.

Lees het gehele artikel: De Slager 2010-05

Lees het gehele artikel: Slagerij van de Veen Ederveen

Dit bericht is geplaatst in Advertorials. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.