Foodpromotions

promoties vakkundig afgestemd op uw product.
Zorgvuldig in overeenstemming met uw huisstijl of…..
rebels tegendraads maar altijd opvallend.

Ook zo toe aan verandering, neem vrijblijvend contact op.
De consument is grillig, vandaag McDonalds, morgen een chateaubriand of toch een keer vegetarisch. Keuzes worden op het laatste moment gemaakt en de eerste indruk maak je maar 1 maal.Het is de kunst de klant zo te beïnvloeden dat op het moment van beslissen, zij voor uw product kiest. De strategie die hier bij past is sterk afhankelijk van het product. DaVinci Foodpromotions heeft  een ruime ervaring en kan u hierbij als partner van uw bedrijf van dienst zijn. Nieuwsgierig, neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.

Dit bericht is geplaatst in Productpromoties. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.