Vakbeurzen in binnen- en buitenland

Doel van beursdeelname is klanten winnen, omzet vergroten.
Deelname aan beurzen is niet voor iedereen dagelijkse kost.
DaVinci
Foodpromotions heeft een ruime ervaring.
Partner voor adviseren coördineren organiseren.

Het organiseren van een beursdeelname vormt vaak een extra belasting op uw organisatie en is daarmee onbedoeld een bedreiging voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf. Voor u deelneemt aan een beurs moeten de doelen worden bepaald, wat is uw doelgroep, welke beurs levert u het meeste rendement, welke standbouwer, bemanning, brochures, give a way’s enz.  DaVinci Foodpromotions kan u in dit proces adviseren, zaken coördineren tot en met het geheel organiseren.  Meer weten, neem vrijblijvend contact op. info@davincionline.nl     Tel. 0341-563848   Mob. 0653-766062

Dit bericht is geplaatst in Beurzen in binnen- en buitenland. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.