Auteur Archief: cees
Gourmet Flammkuchen introduceert: Flamm Fritz
Flamm Fritz eenvoudige bereiding en eindeloos te variëren, Warm, Koud, Hartig of zoet!
Grüne Woche 2014
Thema Nederlandse producten passen uitstekend op de Duitse bodem. DaVinci Foodpromotions verzorgde in opdracht van het Ministerie van Economische zaken een smakelijke presentatie van diverse Nederlandse producten die werden gepresenteerd op een verukkelijke Gourmet Flammkuchen bodem.
Revolutie in Voedselbereiding
Vakblad VoedingsIndustrie van B2B Communications BV Een must voor Food Profesionals. Voedings Industrie Feb 2014-IXL
Artikel Slagerij Paalvast Den Haag
KNS de Slager nr9-Paalvast
50+ Beurs 11/15-09-2012
Davinci Foodpromotions verzorgd gecombineerde presentatie oa. Van Drie Group met kalfsvlees, Tommies snoeptomaatjes, Lamsvlees.nu , Herbamare Kruidenzout, Croma. Met gemiddeld 20.000 bezoekers per dag een perfecte manier om uw producten zeer breed onder de aandacht te brengen.
Reportage Slagerij Duijn Santpoort
KNS de Slager nr7 -Duijn
Reportage slagerij Mulders Hilvarenbeek
pdf Mulder SLA mei
Consumenten Beurzen
Communiceren gaat niet alleen om wat je zegt, maar vooral hoe je het zegt. Publiek laten beleven wat een product inhoud. Smaak is maar één onderdeel van wat u verkoopt. De kern van uw boodschap helder verwoorden. doordringen tot het … Lees verder
DaVinci Foodpromotions
De voornaamste producten van DaVinci Foodpromotions zijn inspiratie en motivatie. Deze factoren bepalen het proces dat creativiteit vertaalt naar nieuwe ideeën en verassende ontwikkelingen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat DaVinci Foodprompotions voor uw bedrijf kan betekenen. … Lees verder
Vakbeurzen in binnen- en buitenland
Doel van beursdeelname is klanten winnen, omzet vergroten. Deelname aan beurzen is niet voor iedereen dagelijkse kost. DaVinci Foodpromotions heeft een ruime ervaring. Partner voor adviseren coördineren organiseren. Het organiseren van een beursdeelname vormt vaak een extra belasting op uw organisatie … Lees verder