GFS Flammkuchen zijn licht, krokant, lekker en bieden onbeperkte mogelijkheden. Flammkuchen passen in een moderne gezonde levensstijl en leveren U als ondernemer een uitstekende marge op. Flammkuchen geven ruimte aan je fantasie.
De basis van alle recepten is de Flammkuchen bestrijken met crème fraiche. Van hieruit kun je eindeloos variëren. De onderstaande recepten vormen een kleine aanzet om je fantasie te prikkelen.
De Klassieker, Flammkuchen Spek en Prei
http://www.youtube.com/watch?v=h4vOk2HASOk
Licht bestrooien met in dunne ringen gesneden verse prei en fijne reepjes mager gerookt spek.
Flammkuchen met Zalm en Honingmosterdsaus Licht bestrooien met in dunne ringen gesneden verse prei. Hierop reepjes gerookte zalm leggen en wat druppels honingmosterdsaus.
Flammkuchen met Geitenkaas Licht bestrooien metin dunne ringengesneden verse prei. Brokkel hier wat geitenkaas over en wat dunne reepjes rode paprika en ringetjes zwarte olijven.
Verdere ingrediënten die uitstekend combineren met Flamkuchen:
Garnalen, rivierkreeftjes en Mediterrane groenten // Tonijn met rode ui, paprika // Gebakken aardappel, spek en ei // Reepjes kipfilet, ananas, taugé, sambal // Tomaat, mozzarella en pesto
Flammkuchen als dessert of bij de koffie
Bestrijken met crème fraiche, afbakken in 3 minuten. Daarna beleggen met diverse soorten vers fruit, bolletjes roomijs en slagroom.
Flammkuchen bestrijken crème fraiche, beleggen met schijfjes appel en bestrooien met kaneel en suiker.
Mail/bel voor informatie
info@davincionline.nl / tel:0653766062